Euroavi

CERTIFICĂRI

Certificări

Siguranța alimentară și calitatea produselor noastre sunt principii de bază ale companiei noastre. Toate produsele pe care le comercializăm la nivel național și internațional sunt obținute în conformitate cu normele și standardele internaționale de siguranță alimentară. În acest sens, implementarea de către Euroavi a celor mai înalte standarde de calitate în domeniul alimentar este reflectată prin certificările deținute.

BRC GS

Standardul global BRCGS vizează cu exigență cerinţele privind siguranţa alimentară și calitatea sistemului de management. Acestea includ punerea în aplicare a standardelor HACCP, sisteme de management al calităţii bine documentate, precum şi monitorizarea condiţiilor de igienă. Implementăm în permanență cea mai recentă versiune a acestui standard, fapt ce ne oferă avantaje suplimentare pentru consolidarea parteneriatelor din afara țării.

IFS Food

Accentul este pus pe siguranța alimentelor și calitatea proceselor și produselor. Standardul este important pentru toți producătorii de alimente, în special pentru cei care produc etichete private, deoarece impune cerințe legate de conformitatea cu specificațiile clienților. Standardul sprijină departamentele de producție și marketing în eforturile lor pentru siguranța și calitatea mărcii.

Call Now Button
Deschide chat
Scrie-ne pe Whatsapp!