Euroavi

Despre noi

Despre noi

Produsele noastre din carne de pui sunt obținute cu trudă și respect față de natură, din surse de cea mai bună calitate din Câmpia Bărăganului.

Gustos, autentic, românesc

Bazele Euroavi au fost puse în anul 2009 de către fermieri români din dorința și cu angajamentul de a furniza produse din carne de pui sănătoase și de calitate. 

Companie cu capital integral românesc, Euroavi operează un model de business modern și cu o atenție deosebită pentru satisfacția consumatorilor români și din afara țării.

De-a lungul anilor, cu efort și exigență, respectând normele UE și cele mai înalte standarde de calitate, Euroavi a ajuns în topul preferințelor consumatorilor de zi cu zi, dar și al partenerilor săi ce activează în diverse domenii legate de industria alimentară. 

Investițiile noastre constante în procesul de producție și implementarea celor mai noi tehnologii au garantat eficientizarea și constanța calității produselor noastre. Produsele companiei noastre sunt prezente în majoritatea lanțurilor de retail din România, iar parte din producție merge pe piața de export, în special în țări din Uniunea Europeană.

Call Now Button
Deschide chat
Scrie-ne pe Whatsapp!